18 godina postojanja Fondacije Jelena Šantić

„Kada se osvrnemo unazad, do sada smo podržali preko 250 inicijativa civilnog društva aktivista i aktivistkinja. Svaka od njih odražava Jelenine vrednosti – solidarnost, mir i toleranciju. Dok razmišljamo o ovih 18 izuzetnih godina, odajemo počast Jeleninom nasleđu i izražavmo najdublju zahvalnost vama, saradnicima/cama i partnerima/kama, što ste važan deo Fondacije Jelena Šantić.
Pozivamo vas da zajedno pravimo nove korake jer hrabrih iskoraka imamo mnogo a zajedničkim snagama možemo oblikovati još svetliju budućnost,“ rekla je povodom osamnaestog rođendana Irina Ljubić, direktorka Fondacije Jelena Šantić.
Prijateljice i prijatelji, partneri i partnerke, saradnice i saradnici, koji su deo velike FJŠ porodice, čestitali su nam punoletstvo i poželeli puno toga za novih 18 godina!
„Jedna mala pištaljka i jedan par cipela mogu da budu zamajac krupnih društvenih promena,“ rekla je Milena Dragićević Šešić, a mi kažemo da od borbe za bolje, solidarnije i tolerantnije društvo nikada ne odustajemo.
Pridružite nam se.